Mirë se vini në këndin e lojërave Nutrino për të gjithë familjen!

Tri lojëra për të gjitha moshat janë duke pritur për ju.

Të dashur prindër, kemi përgatitur për ju një koleksion të vogël të librave të ngjyrosjes, të cilët mund t’i printoni dhe ngjyrosni bashkë me fëmijët tuaj. Kjo është dhurata jonë për ju. Ju falënderojmë që jeni me ne dhe që pëlqeni produktet tona.

Libri i ngjyrosjes për printim:
Shkarkoni